Soorten schades

Polijsten: Krassen in, of op de lak van je auto zijn snel gemaakt. Denk eens aan een tak die langs je auto glijdt, of een tas die je autodeur schampt. Wanneer dit soort schades alleen aan de bovenste laag van de lak hebben aangetast, dan zijn deze vaak eenvoudig te herstellen. Wij hoeven in sommige gevallen niet eens spuitwerk toe te passen en kunnen de beschadiging polijsten. We gebruiken hiervoor hoogwaardige producten van “Mafra.”

Spotrepair(microrepair) is een alternatief van schadeherstel. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van het schadedeel gespoten(bij. Bumperhoek), in plaats van direct het gehele onderdeel. Dit is voordeliger voor u dan de hele bumper spuiten.

Uitdeuken zonder spuiten: Wanneer er een deukje in uw auto zit en er geen lakschade te zien is, kunnen wij met deze techniek uw auto weer netjes maken. Naast dat het minder kost is de auto weer snel gereed. De originele lak van uw auto blijft behouden en het herstel is volgens de uitdeuken zonder spuiten methode een stuk voordeliger dan wanneer de auto na herstel gespoten moet worden. Ook zeer geschikt om hagelschade te herstellen.

Koplampherstel: Doffe of verweerde koplampen? Vervangen is niet nodig! Goedwerkende verlichting op uw auto is belangrijk! Na verloop van tijd kunnen de lenzen van uw koplamp door weersinvloeden mat of dof worden. Met koplampen met doffe glazen loopt u het risico dat uw auto tijdens een APK afgekeurd wordt. Door doffe koplampen kan de lichtopbrengst van de koplampen sterk verminderen. Wij kunnen de doffe coating professioneel verwijderen en voorzien van een nieuwe coating waardoor de helderheid weer als nieuw is! Dit geeft een frisse uitstaling en uw auto komt weer door de APK!  Dit is in de meeste gevallen vele malen goedkoper dan het vernieuwen van de koplamp.

Velgenreparatie: Velgen reparatie nodig? Indien u schade heeft aan uw velgen – kleine deuken, krassen of aanslag – die bijdragen aan de uitstraling, comfort en veilheid van uw auto, wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Iedere vorm van beschadigde velgen kunnen we vakkundig repareren. Het materiaal of grootte maakt hierbij niets uit: lichtmetalen velgen repareren, aluminium velg reparatie.  Wilt u een ander kleurtje op u velgen, meerdere kleuren, een andere kleur rand, uw velgen ontroesten? Ook dit kunnen we voor u doen. Velgen reparatie wordt dankzij de nieuwste technieken efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd.

Lijmen:  Het vervangen van een kunststof bumper is meestal een kostbare zaak terwijl dit niet altijd nodig is. Een bumperreparatie is een betaalbaar alternatief. Veel voorkomende bumperschades zoals krassen, scheuren en kleine deuken kunnen wij snel en doeltreffend herstellen. Reparatie gebeurt door middel van kunststoflassen, of door te lijmen met 2 componenten lijm. Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal, worden de kunststof delen aan elkaar gesmolten. Na de reparatie spuiten wij de bumper in de originele kleur.

Laswerk: Ook voor laswerk kunt u bij ons terecht. Naast laswerk mbt een schade lassen wij ook dorpels, uitlaten tbv de APK.

Ruitschade: Bij autoruitschade kunt bij ons terecht. We werken samen met de specialist in deze omgeving!