Over ons

Vanaf 1 januari 2017 is A van Vliet Autoschade een V.O.F. geworden! Alex is op 1 oktober 2013 A van Vliet Autoschade gestart In eerste instantie parttime naast zijn werk bij Autoschadebedrijf “Muntstad” en vanaf 2015 bij Cor-Jan Bos’ oldtimerrestauratiebedrijf “Sleutelwerk”. Dankbaar dat Alex mede door laatst genoemde werkgever en René van Vliet de mogelijkheid heeft gekregen om te proeven van het zelfstandig ondernemerschap!

In september 2016 kwam er precies op tijd een prachtig pand vrij op de Vijf Boeken 1L in Nieuwerkerk a/d IJssel en hebben we de stap genomen om A van Vliet Autoschade in het gehuurde bedrijfspand te vestigen! Dankbaar en enthousiast zijn we gestart met het inrichten en vormgeven van het bedrijf. Onze eigen “kleur” te geven aan de schademarkt! U leest “we”, vanaf september 2016 is ook Margriet ( de vrouw van Alex) mede-eigenaar. Inmiddels werkt onze oudste zoon Bastiaan vanaf september 2019 op de zaterdagen, in de vakanties en sinds kort 3 volle dagen in de week mee. Michel Van maakt onderdeel van ons team met zijn 12-jarige motor/brommer expertise en we zijn dankbaar voor de samenwerking met diverse bedrijven en ZZP’ers zoals Patrick Kraan van P Kraan autoschade.  We hebben al veel mooie klussen mogen doen en met een prachtige spuitcabine en goede voorzieningen is het plezierig, veilig en prettig werken!

Waar Alex zich met zijn bijna 30 jaar ervaring zich vooral richt op de uitvoerende werkzaamheden; herstelwerk, spuitwerk, onderhoud, reparaties etc. Zal Margriet de administratie, balie, inkoop en reclame voor haar rekening nemen En is zij eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Met elkaar dragen we zorg voor een opgeruimde en schone werkomgeving!

A van Vliet Autoschade wil zich onderscheiden door een persoonlijke benadering, vertrouwen en transparantie.

Kijk gerust rond op de website, bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgaaf of deskundig advies!

Alex en Margriet van Vliet!